Logo Het Buiten Atelier

Uw Valerie_Objects dealer!

Valerie_Objects Outdoor Furniture

Over Valerie_Objects

Valerie_objects is een Antwerps designlabel geïnitieerd door Axel Van Den Bossche en art director Veerle Wenes, die hun professionele en persoonlijke smaak combineert voor alles wat goed en mooi is.
Door ontwerpers, architecten en kunstenaars in staat te stellen hun kenmerkende stijl te vertalen naar tastbare objecten, is valerie_objects een unieke verzameling alledaagse voorwerpen geworden met een out-of-the-box esthetiek. Authentiek denken en creatieve geesten vormen de kern van het label.

Over Maarten Baas

Maarten Baas wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke Nederlandse hedendaagse ontwerpers. Hij wordt vaak omschreven als een “auteur-ontwerper”, waarvan zijn werken op de grens tussen kunst en design liggen. Zijn werk staat bekend als rebels, speels, intellectueel, theatraal en artistiek. De ontwerpen van Baas bevatten een enorme hoeveelheid spontaniteit en naïviteit. Hij vertaalt de menselijke maat naar mechanisch geproduceerde designobjecten. “In een snelle schets wordt schoonheid vaak gevonden”, zegt hij. “Maar die spontane lijntjes gaan vaak verloren in een industrieel proces.” En zo voegt Baas organische vormen en wiebelige lijnen toe aan een verder zeer rechtlijnige designwereld. Zijn werk is verzameld door vooraanstaande musea zoals MoMa (New York), Victoria and Albert Museum (Londen), Les Arts Décoratifs (Parijs), Stedelijk Museum en Rijksmuseum (Amsterdam) en andere prestigieuze galerijen wereldwijd.