The Bastard 

The Bastard, de Nederlandse veelzijdige en compleet geleverde kamado, van hoogwaardige materialen. Zijn (mat)zwarte kleur is al geruime tijd mateloos populair. Maar vooral ook als je opzoek bent naar een kamado welke als totaal plaatje geleverd wordt, waarmee je direct met de juiste benodigdheden aan de slag kunt. Is de The Bastard de juiste keuze! En dat voor een mooie prijs. Inclusief de garanties, service en kwaliteit zoals die je van ons gewend bent.

 

The Bastard Accessoires

Alles uit je Bastard halen? Bekijk hier alle accessoires van The Bastard. Van handige tools, gietijzeren pannen tot rotisserie sets. Ondanks dat the bastard al zeer compleet geleverd is, zijn er voor de ervaren outdoor chef nog leuke en verassende accessoires te vinden. Vandaag besteld 17:00 is morgen in huis! Producten eerst bezichtigen? Kom langs in onze showtuin/showroom. 

The Bastard Buitenkeukens 

Uw kamado in een tafel of maatwerk buitenkeuken plaatsen? Wij bieden een uitgebreide standaard collectie aan kamado tafels aan. Deze zijn door hun verschillende opties volledig te personaliseren. Liever een volledig meubel compleet op maat gemaakt? Ons ontwerpteam staat voor u klaar om uw droomkeuken te verwezenlijken. Al onze keukens/tafels zijn van hoge kwaliteit en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. 

 

The Bastard - Het Buiten Atelier
The Bastard - Specs-Table - Het Buiten Atelier