HNYGRLL

Design

Het is een unieke en verfijnde vormgeving die in deze combinatie nieuw is. De uitgesproken corten stalen zuil met een metallic zwarte barrel. Past in zowel een moderne als klassieke setting en trekt gegarandeerd veel bekijks wanneer je jouw specialiteit aan het bereiden bent.

Het beste van twee wereld

De HNYGRLL kan alles bakken, garen, grillen en roken. Daarmee combineert de HNYGRLL de functionaliteit van een kamado met de look en feel van een waar kunstobject. Dit alles op een grillrooster groot genoeg om gemakkelijk een groep van 20 personen te voorzien van heerlijke barbecue specialiteiten.

Intuïtief gebruiksgemak

De HNYGRLL is gemakkelijk in het gebruik, ook wanneer je snel even een biefstukje wil bakken. De recht uitgevoerde kolenbak en de afstand tot het rooster verdeelt de hitte gelijkmatig. De kolenbak met geïntegreerde splitter creëert verschillende warmtezones zodat je verschillende bereidingstechnieken tegelijk kunt toepassen. De rookhaak in de deksel geeft je de mogelijkheid om een vis of stuk vlees hangend te roken. Tot slot zorgt de speciale HNYGRLL-tang ervoor dat de twee roosters afzonderlijk van elkaar op een hoog of laag niveau te positioneren zijn.

Dutch design, Dutch made

De HNYGRLL is ontworpen in Nederland en wordt gemaakt in Nederland met de meest vooraanstaande technieken op het gebied van lassen, coaten en afwerken. Daardoor houden we de productieketen kort en de belasting op het milieu minimaal.

Show cooking

Laten we eerlijk zijn, barbecueën is beleven! En beleven doe je het beste met iconische producten. Zowel op je barbecue als de barbecue zelf. HNYGRLL biedt uitkomst voor restaurants, cateraars en hobbykoks die hun gasten graag onderdompelen in beleving. Dit komt niet alleen door zijn unieke en verfijnde design. Ook zijn formaat en de veelzijdige kookbereidingen bieden de mogelijkheid om je gasten gastronomisch te verwennen. Een ware sensatie creëren past deze BBQ dan ook als een jas